halv 2 på natten

Jag har nu försökt sova i en timme men en massa tankar flyter runt i huvudet på mej .
Jag kan inte förneka att en viss oro kommer fram i huvudet på mej så fort jag är ensam .
Oro över vänner , familj , pojkvän men mest för stunden ekonomin .
I samhället vi lever i idag är ekonomin väldigt viktig och jag har ännu en gång fått ett brev från Handelsbanken ,
Ett brev dä det står att jag har övertrakasserat mitt konto igen på inte mindre än 46 kr .
Att även skicka fakturan till mej har kostat yttligare 100 kr så jag är nu skyldig Handelsbanken 146 kr .
Men eftersom jag gick till banken i tisdags och bad om att tömma kontot på dom 675 kr jag hade kvar och inte tagigt ut något mer har antingen någon rånat mej på 46 kr eller så har Handelsbanken hasslat mej .
Dom gjorde även samma sak i november och sa att jag var skyldiga dom 206 kr för att jag hade tagigt ut mer pengar än vad som finns på kontot när jag var på DH. Bara så alla vet så var DH dt värsta som hänt mej och jag kommer nog aldrig åka dit igen. Inte nog med att jag vart skyldiga banken en massa pengar jag inte hade vart min brors DS stulet som jag hade lånat av honom som jag kommer bli tvungen att köpa ett nytt åt och så sist men inte minst alla äckliga killar som drar en massa dåliga raggningsrepliker som inte går av HUR länge man än står i duschen ... 
Men Handelsbanken har inte den funktionen så jag fattar först och främst inte hur jag har lyckats göra nånting som inte går .
Second of all så gick jag ju faktiskt till banken och frågade hur mycket pengar jag hade och tog ut det som fanns kvar (förutom 60 öre jag inte har nån aning om vad jag ska ha nytta till ... ), hade banken då fel på hur mycket pengar jag hade kvar ?

Jag vill bara sova ... Varför kan jag inte sova för ?!

Och så alla vet , dt jag skriver i min blogg är ingenting jag nånsin skulle dra upp IRL så jag vill aldrig , aldrig , ALDRIG prata om dt jag skriver här med nån . Om ni läst nått ... Säg inget , jag vill inte veta ... Nu tänker jag se yttligare ett avsnitt av scrubs eftersom jag antar att jag inte kommer att sova än på ett tag iaf ... Bai !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0