I Miss You

I'm looking for Mr. Right Guy ...


and I would know when I found him ?

Walk Of Life

Dagens fråga är att göra eller att inte göra ...


Man har sjungt samma vers förut . Slutet på ett förhållande har uppkommit och man står på linjen mellan två val;
Fortsätta med sitt liv och glömma personen i fråga eller förlåta allt som hänt och ta tillbaka personen .
Själva mig tycker om att vara singel och föredrar att inte veta vart man kan hamna i slutet av en krogenkväll men när man hittar den där personen som verkar bry sig mer om mig än en själv ... Jag kan själv erkänna att jag inte har varit världens bästa flickvän till den här personen och jag har känt att det varit för svårt att hela tiden vara på topp , för det är ju det han egentligen förtjänar ...

Alla ursäkter man kommit med ... Från BÅDA hållen . Men även om man vet andledningen till vart alla problem kommer ifrån så betyder det inte att dom är förlåtliga , eller ?
Bara för att man vet ändrar det ju inte faktumet och det gör allting kanske lättare men det betyder inte genomlidligt .
Man kan vandra och hoppas och det kanske blir bättre ... Men odsen säger att det verkligen inte kommer det .
Jag har förändrats väldigt mycket efter allt men jag är inget i skillnad mot honom . Han har blivit kall och känslolös .
Sviken är jag .

Jag vet bara att jag är gladare med han vid min sida . Eller snarare var ...
Nu vet jag inte längre . Allting är annorlunda och jag vet inte hur man bygger upp det förtroendet längre .
För gammal ? Kanske , men snarare att jag har blivit sviken igen .
Jag kräver inte mycket men jag vet att jag vill KÄNNA mig älskad om jag ska vara med någon .

Det var en del i vårt förhållande där jag faktiskt tappade all min självständighet eftersom den påverkade vårt förhållande men istället för att allt blev bättre då vart allt sämre . Han ville att jag skulle BEHÖVA honom och när jag gjorde det blev han elak istället . Jag grät säkert 4 gånger i veckan under den tiden för att han var så kall mot mig och han tyckte att jag var jobbig för att jag hela tiden var ledsen .

Är de enda alternativen att antngen vara självständig och kväva förhållandet eller lägga hela sig i en mans händer och han utnyttjar det istället ? Ingedera av alternativen är något jag känner är rättvist . Många förhållanden handlar om makt och vem som har den . Den som behöver den andra MINST har makten och antingen är man snäll och utnyttjar inte det eller så gör man det och förstör den andra personen helt.
Men som sagt skriver jag bara de dåliga just nu vilket man oftast gör . Det har varit stunder där han tittat på mig och jag känt mig så speciell .
jag är trött på att leka lekar . Jag är trött på att stirra i taket och önska att jag var nån annanstans . Eller så är jag bara trött ... Gör ändå ingen skillnad

My own vendetta ...
This blog is not ment too be read , it's mearly ment too exist .

I Want to Break Free

Jag måste dock säga att jag är förvånadsvärt inte ledsen ...

Break-ups är ju alltid en sådan tragedi och jag antar att jag är i chock eller nånting ...
Jag kanske också förtrycker känslor men jag tvekar på att det är det som är grejen som pågår just nu .

Allt jag kan tänka på är "vad händer nu ?" för vad händer nu ?
Jag är singel igen efter något som hade varit 9 månader på tisdag ...


Men det jag gjorde efter att Putte dumpade mej var packa mina saker och dra till Sanja . Därifrån färgade vi varandras hår och sen drog vi till rockbar .
På rockbar hände det underligaste ... Man undrar ju om det står singel i pannan på mej eller om killar bara helt enkelt känner av sånna där saker ... Först kommer Gabbe och sätter sej brevid oss , jag berättar att jag blev dumpad och min låt som jag önskade ( Here I go again) kom på max 5 min ! I vanliga fall tar det typ en timme , om ens alls xD

Sen kommer en dreggig främling och sätter sej blevid mej och börjar prata och han var jättefull med en gnutta jobbig och sen kom hans pappa och stirrade på mina bröst ...

Sen satt en kille bakom mej och så sa han: Hej , vet du hur mycket en isbjörn väger ? Jag svarade: Jag chansar på ett halft ton ! Och då svarade han: jag har faktiskt ingen aning men det är en bra isbrytare iaf , Johan heter jag !


Totaly weird xD


Sen efter lite om och men gick jag fram till en kille och sa: Kyss mej !
Han vart chockad och ifrågasatte varför och sen sa han att han beundrade mitt mod och självständighet och sen så fick jag tillslut en liten puss :P hoho , sen fick jag hans nummer xD

Kvällen slutade med att jag fck en panikattack och tvingade med sanja därifrån xDWellwell , time for a walk ! Bai bai !

Dream on

Äre nån som vet vad jag gjort för fel när man inte kan öppna ny flik ? Asså , då menar jag över huvudtaget :oo !

Sitter just nu i min säng och förbereder mej för promenaden till bussen som går om 70 min ... Lär väl gå om senast 20 min ?!

Jag har hävt i mej kaffe idag och jag känner att jag inte längre är lika tålig som jag var för bara några veckor sen xD
När man inte är hemma jätteofta längre så blir man övertaggad när man väl får i sej en RIKTIG kopp kaffe :D
Jag tänker inte vara så överdramatisk i det här inlägget som jag var i förra men jag måste ändå säga att jag är jävligt lycklig över att jag inte har några helgplaner !


huuuääääh ! den sista slurken gjorde mej kaffemagig och den var kall .

Mina drömmar har varit lite över normaliteten på sista tiden .
Jag har fler zombie-drömmar är vanligt (vilket är mycket) och så förra natten drömde jag om sex .
Jag kommer inte heller ihåg mycket av sexdrömmen bara att jag hade det men inte heller med vem xD
Jag är SÄKER på att det var någon jag hade träffat dagen innan iaf så då har vi ju minskat ner antalet killar med lite iaf ...
Nu går bussen om en timme !Nästa helg iaf ska jag till Stockholm till syster 1 och syster 2 ... Syster 3 är hos mormor och kommer inte vara där då :oo
Helgen efter det är det 2  dagar Frimis och så är det Valborg gott folk !Wellwell ... Gotta go

Anywere But Here ...

efter några år så kommer jag tillbaka på denne blog . Dels för att jag aldrig har tid till att umgås med folk nowadays och så vill jag att ANNA ska veta att jag fortfarande lever ibland :D


Jag har många tankar om allt men när man precis bestämmer sej för att skriva nånting så försvinner allt ur ens hjärna ... aight ?

Jag kan börja med att klaga på att det här jävla mellanslaget på skolans datorer inte är av högsta kvalitét .
Men livet forstätter även om mellanslaget inte funkar till fullo .

Ibland känns det som att livet är så längt bort . Jag är konstant uttråkad på en nivå som inte ens går att förklara . Allt har ju som sagt ett visst nöje men det tynar bort snabbare och snabbare ju äldre jag blir .
Öl smakar tomt som aska och och fyllan är så uttjatad likaså krogen . Samma människor , samma fylla , samma öl . Nästa krog ; samma människor , samma fylla , samma öl ... But the earth keeps turning .
Jobbet tar mycket på krafterna och jag är utmattad när jag kommer hem kl. 10 på kvällen varje tisdag , onsdag , torsdag . Ska till och med dit idag !

Önskade jag hade till till att läsa böcker ... Och att vara själv oftare . Men när jag väl är själv kan jag inte komma på saker att göra . Jag tycker faktiskt om att vara själv . Väldigt mycket . Det är lungt , jag behöver inte prata eller ha kläder på mej .
Fast ibland pratar jag med mej själv när jag är ensam . Eller med katten .


I helgen var jag med Anna <3
Det var en mycket givade stund vi hade men också så påminnde den om hur mycket jag faktiskt saknar henne . Mitt lilla ljus i vinternatten <3
När vi var på marieberg inne på gamestop köpte jag en Xbox-kontroll till Putte och han trodde det hänt nått -.-'
Jag ville vara en snäll flickvän och han blir misstänksam ...

Det finns även många saker jag vill köpa . Tex dom där jävla solbrillorna från Jimmie Choo ! Det hetaste jag sett nånsin . Ville nästan släppa en tår när jag såg detta mästerverk !


Men nu till the punchline ... Jag har aldrig någonsin önskat så mycket att jag var hemma än nu -.-'
Vandrat omkring i skolans korridorer som en zombie utan mål för dagen och för att sedan sitta och ringa en massa främlingar och be dom köpa viasat av mej ... Otaggad , jatack ?
Nu även med en gnutta ångest .
Hem ... Bland mina kläder och min dator och katten . Där det är tyst och det finns inga krav . Visste ni att jag i stort sätt kan ställa mej på gården och skrika så högt mina lungor låter mej utan att nån hör ? Jag börjar känna nu att stunden att flytta hemifrån snart är nära och nu har jag aldrig velat vara hemma så mycket som nu .


Wellwell ^^ det här var ganska allt !
/ På återseende

RSS 2.0