Walk Of Life

Dagens fråga är att göra eller att inte göra ...


Man har sjungt samma vers förut . Slutet på ett förhållande har uppkommit och man står på linjen mellan två val;
Fortsätta med sitt liv och glömma personen i fråga eller förlåta allt som hänt och ta tillbaka personen .
Själva mig tycker om att vara singel och föredrar att inte veta vart man kan hamna i slutet av en krogenkväll men när man hittar den där personen som verkar bry sig mer om mig än en själv ... Jag kan själv erkänna att jag inte har varit världens bästa flickvän till den här personen och jag har känt att det varit för svårt att hela tiden vara på topp , för det är ju det han egentligen förtjänar ...

Alla ursäkter man kommit med ... Från BÅDA hållen . Men även om man vet andledningen till vart alla problem kommer ifrån så betyder det inte att dom är förlåtliga , eller ?
Bara för att man vet ändrar det ju inte faktumet och det gör allting kanske lättare men det betyder inte genomlidligt .
Man kan vandra och hoppas och det kanske blir bättre ... Men odsen säger att det verkligen inte kommer det .
Jag har förändrats väldigt mycket efter allt men jag är inget i skillnad mot honom . Han har blivit kall och känslolös .
Sviken är jag .

Jag vet bara att jag är gladare med han vid min sida . Eller snarare var ...
Nu vet jag inte längre . Allting är annorlunda och jag vet inte hur man bygger upp det förtroendet längre .
För gammal ? Kanske , men snarare att jag har blivit sviken igen .
Jag kräver inte mycket men jag vet att jag vill KÄNNA mig älskad om jag ska vara med någon .

Det var en del i vårt förhållande där jag faktiskt tappade all min självständighet eftersom den påverkade vårt förhållande men istället för att allt blev bättre då vart allt sämre . Han ville att jag skulle BEHÖVA honom och när jag gjorde det blev han elak istället . Jag grät säkert 4 gånger i veckan under den tiden för att han var så kall mot mig och han tyckte att jag var jobbig för att jag hela tiden var ledsen .

Är de enda alternativen att antngen vara självständig och kväva förhållandet eller lägga hela sig i en mans händer och han utnyttjar det istället ? Ingedera av alternativen är något jag känner är rättvist . Många förhållanden handlar om makt och vem som har den . Den som behöver den andra MINST har makten och antingen är man snäll och utnyttjar inte det eller så gör man det och förstör den andra personen helt.
Men som sagt skriver jag bara de dåliga just nu vilket man oftast gör . Det har varit stunder där han tittat på mig och jag känt mig så speciell .
jag är trött på att leka lekar . Jag är trött på att stirra i taket och önska att jag var nån annanstans . Eller så är jag bara trött ... Gör ändå ingen skillnad

My own vendetta ...
This blog is not ment too be read , it's mearly ment too exist .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0