Salty Dog

Jag hade skrivit värsta långa inlägget om hur konserten var och jag ORKAR inte skriva om allt ... så vi sammanfattar !


Syster nr. 1 vart ganska packad så hon tappade allt som har med världen att göra .
Vi tappade bort syster nr. 2 och hennes kompisar typ hela tiden .
Flängde omkring på Gröna Lund , sen FLOGGING MOLLY !
Stog längst fram nästan vid en högtalare så är döv nu . En kille bakom raggade på mej , men jag hörde typ inget han sa bara att han bodde i en stad som låg långt bort från Örebro . Sen efter vi hade hört Drunken Lullabies tänkte vi dricka mer öl och då frågade han om han fick hänga med ?!?!? skum typ .

När vi köpt öl på serverigen brevid tänkte vi gå närmare scenen och sen får syster nr. 1 för sej att hon ska upp på en stol utan att förvarna så hon slår till mej så jag slår in ölflaskan i huvudet på mej och börjar sen må illa som fan av smärtan . (Jag hade ju oxå inte ätit nånting eftersom hon hade varit för full för att göra det jag ville göra) så vi spenderade de sista låtarna med att sitta på sjukstugan och höra hur två tjejer debatterar om jag har hjärnskakning eller inte . Det beslutade sej för att jag skulle avvakta på ett stillsamt sätt .

DÅ fick jag äntligen äta ! Allt som krävdes var att syster nr. 1 skulle ge mej en potenciell hjärnskakning ...
Medan vi åt pizzan satt hon hela tiden och frågade om jag ville dricka mer öl eller om jag ville åka karuseller och jag orkade inte tjafsa om att jag inte ville göra nånting som gör att jag mår ännu värre ? Vad tänkte hon där ... ?

Hon hittade till slut syster nr. 2 och hennes kompisar så hon fick åka sina jävla karuseller med syster nr. 2 medan jag och hennes kompisar gick omkring och spelade bort en massa pengar den sista timmen .

Sen när vi skulle gå och hämta våra saker som vi lämnat i skåp gick vi förbi ett stånd där dom sålde t-shirts och jag vart sugen på att köpa en ... Och såhär gick konversationen till mellan mej och den stora ginger-irländaren:

Jag: Har du kvar nåra av de gröna där ?
Han: I have no idea of what you just said
Jag: oh , sorry ! you have any of the green left ?
Han: maaaaaaaybeeeee .... because you're cute . I like cute girls
Jag: Thank you ! :D
(jag betalar och blabla)
Han: I dont have any change so have a pinn istead
(Jag tar en)
Han: Have another one , dont be shy !
(Jag tar en till)
Han: Goodbye cute girl
Jag: Byye
Han: Come visit me later !
Jag: Maybe I will :P
Skum dag , men totalt skitbra ! Sovenirer från dagen är en t-shirt , en voodoo-docka , en liten bild på konserten och en bula i pannan . klockan är nu 03.07 så jag ska sova nu !
g'night

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0