Time Of Your Life

Jag har inget internet . Vilket också resulterar att jag och pappa inte riktigt funkar ihop .


Men om igår iaf . Det var ju studenten så det är klart att även lilla Tia är ute och röjer även fast det inte var hennes gloryday . Dessutom hade jag heller inte supit på 10 dagar vilket uppfattades som ganska besvärliga 10 dagar .

Först firade jag Grannen-På-Andra-Sidan-Åkerns student hos henne med en massa mat och en del mingeldrinkar . Var inte så taggad på vinet de bjöds på eftersom jag hade några fina öl liggandes hemma och väntade på att FESTEN skulle kicka in . Baksmällan på öl-och-vin-kombinationen är dödsdömt . Finns verkligen INGET botemedel . Inte ens den världskända Bakis-bajsningen funkar då .

Efter allt det där så skulle festen i stan kicka igång . Skulle på Rockbar med Bahamamama och träffade upp Skruvdragaren och Döden och Han-Jag-Ännu-Inte-Kommit-På-Ett-Namn-På på Phragmensgatan och vi gick alla tillsammans till Rockbar . Bahamamama och hennes Kille kom efter en stund och sen drog mitt gamla enturage . Sen efter en stund kom mitt ex Drägget och vi drack . Bahamamama och hennes kille drog efter en kort stund , jag träffade en gammal kompis och pratade om mitt andra ex Idioten och jag och exet Drägget drack lite till och strulade . Sen drog vi iväg på fest i Varberga och söp lite till , hade krig om en Varm och Kall med Nune och sedan strulade jag med Skruvdragaren i en säng . Sen gick han på toa och Drägget kom och strulade med mig som att han tagigt kölapp eller något . Sen var jag hungrig så jag och Drägget tog sista bussen in tillbaka till stan och sä mötte vi upp Pulver på järntorget kl. 02.20 , vi gick till Phragmensgatan för att jag behövde byta skor och så hämtade vi ölen och sen vidare till Stadsparken i Örebro stad . Träffade Grannen-På-Andra-Sidan-Åkern på vägen dit med hennes ragg och sen så var det packat med poliser bland havet av vita hattar . Vi minglade lite där , jag fick en puss av ett annat ex Tjockis (som oxå tog studenten) och sen följde Exet (som oxå tog studenten) mej och Pulver och Drägget när vi skulle bort för att dricka vår öl där inte polisen såg av nån konstig anledning . Jag var irriterad på han eftersom han var så jävla jobbig så jag gav han en backhand och tillslut gick han .

Skruvdragaren ringde mej typ 40 ggr under den här tiden och ville att jag skulle komma och sova hos honom ...
jag svarade kanske ...

Vi drack iaf vår öl och sen kände vi oss för att sova så vi drog oss tillbaka . Släppte av Pulver hos henne och sen så gick jag och Drägget vidare tillbaka till Phragmensvägen och så gav jag han nycklarna till lägenheten och sen gick jag och skedade med Skruvdragaren . Inget sexuellt iaf men det blev lite sexigt :ooDet blev sammanfattat ändå ... tyyp . Var framme hos Skruvdragaren typ 05.00 och typ slocknade dirr .
Men vafan , snart ska jag knulla :D


Hare gött !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0