Diner

Jag är helt utmattad .
Måste säga att allt är ganska krävande just nu ... har varit slutkörd i typ 3 veckor och kan inte sova .
och att man har prov imorrn gör inte livet lättare ...

Fredag: Först låg jag hemma och var inte direkt taggad på nått men oxå uttråkad . Sen drog jag till Sanja och klippte henne och pratade lite om livet och dess tillstånd .
sen drog jag iväg hem till Tjockis och klippte honom . Jävligt bra blev det ! Ibland äger jag på det jag gör ! Sen drog jag och Tjockis till bio och såg Insdious . Vi kan ju oxå tillägga att den var så äcklig att både jag och Tjockis mådde illa efteråt . Inte helt okej , men om man vill bli rädd och tycker om att dö så funkar ju det . Jag tillochmed skrek en gång och sen tyckte jag att det var pinsamt att jag gjorde det .

Sen kom Rockbar-Ragget och mötte mej utanför SF och sen tog vi en taxi till honom . Vi bytte lakan tillsammans (han mobbade mej för mitt dåliga jobb) och sen typ satte han på en film som jag verkligen inte kollade på utan somnade ganska så istället .

Lördag:
Jag vaknade av mitt lilla alarm hos Rockbar-Ragget kl. 8 . Jag drack mitt kaffe och tog på mej mina kläder och sen var jag ute vid 20 över 8 . På busshållplatsen Varberga västra träffade jag på Han-Med-Mössan . Han frågade chockat vad jag gjorde där och jag svarade att jag skulle till Gävle och log :D
Han-Med-Mössan skrattade åt mej och sen sa jag att jag hade sovit hos en jag raggade upp på Rockbar .
Sen gav jag honom en Lucky Strike och sen hoppade jag på buss 4 och kom på att jag glömde min hårklämma hos Rockbar-Ragget -.-'

Tåg kl. 9 mot Gävle . Drack kaffe och lyssnade på musik i 2h 34 min . såg lite skog ...
I Gävle tänker jag inte direkt ge nån detaljerad resension men mini-MAX-maraton , MAX-mat , klippte en massa , åt väldigt massa sov lite granna (Söndag:), åt mer , fotbollsmatch , mer mat och sen tåg kl. 16.26 mot Örebro .

Pappa hämtade mej på stationen och sen så har jag inte gjort mycket mer än att tvätta vitt och rökt lite . Hade ansiktsmask på ett tag och så ringde Skruv-Dragaren och behövde gnälla :)

Funderade lite om mamma inte hade ringt till moster och sa att dom skulle göda mej lite eftersom jag fick så mycket mat xD men men ... kl. är 22.36 så nu tänkte jag kolla på Angel .
I'm afraid of that thing called relaxing ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0